Bojkott mot General Motors!

Trollhättan har drabbats av en av de största delarna i finanskrisen när General Motors valt att lägga ned SAAB och absolut inte sälja det till någon annan. Nu kommer uppgifter om att de verktyg som var tänkta att producera Saabs kommande modell, 9-5, nu skall transporteras till Kina där de skall användas för att producera en kommande Buick-modell. När nu tusentals jobb försvinner från Trollhättan och Sverige kommer arbetslösheten att stiga med stora siffror och svångremmen för skola, vård och omsorg att störtdyka medan politikernas löner står fast tillsammans med de verkställande direktörernas.

Fackföreningar har tidigare uppmanat arbetare att strejka när företagen vägrat att gå med på arbetarrörelsens krav om lön, säkerhet och miljö. När det kommer till dagens samhälle har dock ett flertal förbund valt att sänka arbetarnas löner samtidigt som mängder av arbetare tvingats sänka sin lön och därefter ändå bli arbetsbefriade. Men vi vet att strejker och liknande aktioner är det enda som gör att företagareliten lyssnar på folket. Därför föreslår jag att vi tillsammans i fortsättningen gör som jänkarna mot Kuba. Ett oskrivet handelsembargo mot företaget General Motors, en bojkott mot alla deras bilmärken!

Vauxhall, Daewoo, Buick och Cadillac är några av de företag som vi i framtiden ej bör handla som svenskar. Det är dags att vi som land sätter ned foten och visar vad vi vill, kommer och skall prestera i framtiden!

/Mr H.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: