Framtiden för Sverige

Framtiden för Sverige ser alltmer mörk ut, då fler och fler blir allt mer främlingsfientliga när vi i framtiden behöver fler invandrare. Hatet mot en folkgrupp, muslimerna, växer sig allt starkare när vi dagligen hör om nya bombdåd i Afghanistan och Irak.

Framtiden för Sverige blir mer diffus då Asien är på frammarsch inom industrin och allt fler arbetstillfällen kommer att gå förlorade i Norden. Det är viktigt att vi snabbt tar täten för klimatomställningen och producerar vindkraftverk och kommer upp med nya, effektivare lösningar för att kunna exportera.

Framtiden för Sverige måste vara kunskap och nytänkande. Det är dags att skolsystemet får sig en rejäl ändring, så att ungdomarna får en bättre utbildning. Kunskap är grunden för att få en bättre värld och ett blomstrande land. Politikerna i riksdagen och rosenbad styr och ställer, men folket på golvet har ingen kontroll.

Sverige är ett land i förändring, men är förändringen åt rätt håll? Det tål att tänka på när vi nu närmar oss ett nytt år, ett oskrivet blad, 2011.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: