Sverige – en fristad för kriminella?

Kriminaliteten ökar i Sverige. Vi får allt fler kriminella gäng och snart kommer den tredje vågen hit, då företagen tas över med hot och våld. Redan nu är garderoberna på krogarna i Stockholm kontrollerade av brottslingar.

När en polis stoppar en cyklist för att denne inte har lampor på sin cykel kan man tycka att detta är slöseri med resurser, vilket det också är. När polisen får in anmälningar om småbrått, som mobilstölder, cykelstölder och liknande blir dessa, nästan aldrig, uppklarade, utan läggs på hög. Betyder detta att polisen prioriterar våldtäkter, misshandel och andra grövre brott mer? Inte alls!

Av de elva svenskar som står på Interpols ”Wanted-list” är inte någon eftersökt för våldtäkt. Julian Assange var internationellt efterlyst, han överlämnade sig självmant. Vi måste skärpa straffen för sexbrottslingar, inte sexköpare, och folk som begår misshandel. Samhällstjänst och böter är inte något bra straff. Det samma gäller även dem som kör bil i onyktert tillstånd.

Sverige har blivit en fristad för kriminella, inte bara fildelare, så länge man inte är eftersökt av Pentagon för att ha läckt krigshemligheter och interna mail.

 

Annonser

One Response to Sverige – en fristad för kriminella?

  1. Putte_63 says:

    Sverige suger verkligen koballe när man daltar med brottslingarna,och inte ger tillräckligt hårda straff för allvarliga brott typ mord,utpressning,rån,misshandel,kidnappning,narkotikalagning med mera.Snart kan inte en käft känna sig säker här i Sverige på grund av att de kriminella gängen tar över allt mer i det svenska samhället.Regeringen som sitter i riksdagen sitter där och drömmer som vanligt och sopar undan problemet med kriminaliteten under mattan.Om ingenting görs nu så är Sverige på väg mot en situation likt det i USA och andra länder med skyhög kriminalitet inom 5 år.Att militär makt borde användas för att få stopp på kriminaliteten,är nog den sista utvägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: