Djurrättsaktivister attackerar småföretagare

Efter att ha kommit in på Cissi Wallins blogg fick jag se ett inlägg om att militanta djurrättsaktivister i veckan försökt att bränna ned korvkiosken på Mariaplan i stadsdelen Majorna, Göteborg.

Det har blivit allt vanligare att djurrättsaktivister släpper ut minkar i samhället, djur som inte kan klara sig i naturen då de aldrig varit utanför buren. Är det humant, att släppa ut djur till en, nästan, säker död inom några timmar?

Nu har aktivisterna gått så långt att de börjat ge sig på småföretagare som säljer kött. Men hur kan de ta i försvar att bränna ned en korvkiosk, dessutom stans bästa? De militanta förstör för veganer, som inte äter kött för deras avsky för djurhanteringen, något som gör att många får konstiga blickar och kommentarer, bara för att de får stå som representanter för veganrörelsen.

Ska vi stå ut med att våra korvkiosker bränns ned, bildäck skärs sönder och väggarna sönderklottrade? Nej! Det är dags att ta upp kampen mot de militanta rörelserna och stoppa tramspellarna som bara förstör för oss som försöker bidra till samhället och upprätthålla den samhällsstandard vi vill ha. Skattepengarna går idag till klottersanering och fönsterrutor i stället för sjuksköterskor och dagisfröknar!

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2380453/korvkiosk-mal-for-kotthatare

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.587646-attentat-mot-korvkiosk

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: