Sverige behöver ett riktigt högerparti

Jesus Guds sonSverige behöver ett riktigt högerparti som står för sunda värderingar, mot homosexualitet, aborter och skatter. Även om Kristdemokraterna är det enda riksdagspartiet som är för sterilisering av transsexuella, har partiet de senaste åren blivit allt mer liberala, något som skadat dem. Samtidigt har deras inflytande marginaliserats till förmån för liberalerna (läs socialisterna) i Folkpartiet och Moderaterna.

I stället för att ge folket skattesänkningar har Anders Borg och Fredrik Reinfeldt omfördelat skatterna och sålt ut framgångsrika företag till underpris. En högerregering borde minska den offentliga sektorn, skatterna och se till att få så mycket betalt för företag som möjligt. Samtidigt står våra kärnreaktorer stilla, när vi som bäst behöver dem.

Anders Borg försvarar den svenska skattepolitiken med att man måste betala skatt om man vill bo i en välfärdsstat. Till vem går våra skattepengar? Skolornas budget har minskat, likaså sjuk- och äldrevårdens. Samtidigt straffbeskattas It-entreprenörer med hög moms på såväl e-böcker som applikationer, där det varit dubbel moms under 2011. Vad Borg försvarar är en skattepolitik som gynnar fifflare, se på Carema och de kommunala tjänstemännen i Göteborg.

Centerpartiet som alltid stått på böndernas sida sitter nu på Stureplan och dricker champagne medan den svenska kött- och mjölkindustrin försvinner. Genmanipulerad mat full med tillsatser är vad vi kan vänta oss i framtiden, i stället för satsningar på ekologiska grönsaker, ägg från frigående höns utan antibiotika. Se bara på momssänkningen för snabbmatsrestauranger, McDonald’s som har silikon (E900) i sina produkter har sänkt sina priser medan restaurangägarna stoppat miljonerna i egna fickor. Jag är för en sänkning av krogmomsen, men det var inte första prioritet och det riskerar få folk att äta mer skitmat i stället för god mat.

Som jag nämnde ovan har det blivit trendigt att vara bög. Samtidigt behöver vi fler barn i Sverige för att kunna försörja oss i framtiden. Att det är en olöslig ekvation behöver jag knappast nämna. ”Men det föds barn i Sverige”, säger du. Självklart föds det barn, men ett barn per familj gör att befolkningen minskar då det behövs två föräldrar, en man och en kvinna, för att få ett barn. Invandring är en lösning på problemet, men är det verkligen fler kulturkrockar vi behöver? Ett stabilt land byggt av kärnfamiljer och traditioner är rätt väg att vandra.

Frågan är hur Sverige kommer att se ut om 20 år. Kommer vi vara ett land fullt av motsättningar mellan olika religiösa, etniska och sexuella grupper eller ett enat, kristet, folk med gemensamma värderingar och traditioner? Det återstår att se, men det är i dag vi lägger grunden för vårt framtida Sverige.

Annonser

5 Responses to Sverige behöver ett riktigt högerparti

 1. Marie says:

  Så för att få det där landet du vill ha, måste friheter avskaffas för dem som inte är kristna, för alla dem som inte är cis, hetero och monogama och för dem som inte är ursvenskar (till vilka samer inte räknas förmodar jag) och för kvinnor. Jag vet inte om du märkt det, men det gäller alltså majorieten av alla svenskar som ska få sina livsmöjligheter beskärda för att du ska bli nöjd. Ditt ideal är alltså inte ett Sverige som finns till för att tjäna sitt folk, det är ett Sverige som syftar till att förtrycka det. Varför inte avskaffa demokratin när du ändå håller på?

 2. Eddie says:

  Detta var verkligen hemskt att läsa. Bloggläsare är otroligt lätta att påverka och manipulera så då tycker jag du bör göra något gott åt saken i stället för att försöka riva ner hela det samhälle som äntligen börjar bli något som man kan leva i. Nu struntar vi i vem som sitter vid makten och vart pengarna försvinner, vi fokuserar istället på vad i hela friden du står och säger för någonting… Du vill rasera vårt samhälle, visst är det långt ifrån perfekt men vi närmare oss åtminstone, vi gör framsteg. Det du föreslår är precis motsatsen, du vill resa tillbaka i tiden och gräva upp saker som är begravda av en anledning. Det vi saknar så hemskt mycket i världen för att den ska se bättre ut är respekt, tolerans och förståelse. Låt folk vara sig själva och leva sina liv på egna villkor. Vi ska inte ha något parti som säger åt oss vem vi får älska och vara tillsammans med, ingen ska få säga åt en människa att man inte får bestämma vilken könsroll man känner sig mest bekväm i, ingen ska beordra dig att tillbe deras gud. Du vill ha ett Sverige bestående av en okänd ras som i den moderna världen inte kommer ha någon chans att överleva. Hur många tror du kommer vilja byta med oss, vem skulle vilja ställa upp och hjälpa ett land som kränker sin befolknings mänskliga rättigheter?

  Ingen – Hade du inte varit den trångsynta människan som skrivit detta inlägg så hade du förstått att detta är problemet vi har i världen, vi respekterar inte folk som vi borde göra och förstår inte att man ska låta folk vara som de vill. Förtryck hjälper ingenting alls och än mindre hjälper sterilisering (Om du nu vill befolka Sverige som du påstår.) Kolla omkring dig… Hur många lever på gatorna? Hur många är arbetslösa? Hur många svenskar är lyckliga? Jag har inte svaren på dessa frågorna men att tvinga någon att skaffa barn med någon bara för ”Vårt lands bästa” det är extremt kränkande!

  Mångfald och förståelse ska vi sikta på. Vi behöver mindre trångsynthet och mindre klyftor i vårt samhälle, då kanske det blir ett samhälle som man vill leva i. För övrigt så håller jag fullständigt med Marie.

  Här predikar jag nu respekt men jag har inte mycket respekt för dig som skrivit detta inlägget. Om alla bara kunde fokusera på sig själva så hade vi inte haft detta problemet. Bry dig inte om ifall mannen bredvid dig sätter på sig en klänning om natten eller om kvinnan till vänster älskar med sin flickvän på alla hjärtans dag – Det är inte din ensak och är det inte det så ger du fan i deras liv. Tänk på dig själv istället. Vill du vara en trogen kristen med dina värderingar och traditioner – Var då det! Men tänk inte för en sekund att du måste hysa fientlighet mot andra som inte vill leva som du gör. Jag må kanske inte respektera dig som människa men jag tolererar dig, även om det är knappt. Nu slutar vi alla att bestämma över och störa oss på varandra och lever istället.

  En sak är säker dock. Om en regering som den du beskriver någonsin kommer till makten så lämnar jag Sverige och tar halva befolkningen med mig…

  • overklass says:

   Vad jag menar är att vi måste stimulera barnafödandet i Sverige, samtidigt som vi skall belöna entreprenörer. Det är också viktigt att fokusera på att stärka den svenska utbildningen då kunskapstappet varit dramatiskt de senaste 30 åren. Samtidigt ser vi att Sverige har ett av Europas högsta skattetryck samtidigt som det sparas ner på vårdplatser, ambulanser och även utbildningsinsatser. Skall man betala såpass mycket skatt som vi gör i Sverige (drygt 48 % av BNP) måste man få valuta för pengarna.

 3. Eddie says:

  Barnafödandet behöver man inte som politiker lägga sig i överhuvudtaget. Att man föder ett barn har absolut ingenting med politik att göra och så ska det vara. Man stimulerar inte någonting genom förtryck och tvång, Man kan inte tvinga någon att skaffa sig ett barn och skulle man göra det så är det avskyvärt. Jag skulle absolut inte vara född in i en familj som enbart föder mig för att det är en skyldighet. Barnafödandet kan man strunta i fullständigt och lämna det åt folket, utveckla lite anarkistiska anlag och tro på att människor vet vad som är bäst för dem.

  Allt annat du lägger upp har ingen länk överhuvudtaget till homosexuella eller transpersoner – Det ligger i utbildningen. Vi har arbetskraft och människor som är villiga att arbeta men som inte har den nödvändiga utbildningen, det är där man bör lägga mycket fokus och samtidigt lära skolbarn att acceptera varandra för hur dem är och inte bara fokusera på den normala utbildningen. Jag tycker kunskapen om hur man lär sig fungera tillsammans i samhället är betydligt viktigare än att veta vem som var kung år 1895. Privatisering tror jag inte är någon lösning alls på detta då när ett företag tar sig ann något så är målet oftast enbart att generera pengar. (http://urplay.se/165325 kan man hitta några exempel på dessa.) Men självklart finns det skolor där man faktiskt fokuserar på utbildningen istället för att generera massa pengar. Jag går på en sådan privatskola. När allt i världen handlar om pengar så ser framtiden väldigt mörk ut, för oss alla. Att sjukvård även är en del av samhället nu som ska generera pengar är hemskt. Man stänger kommunala vårdcentraler för att de inte ger tillräckligt med avkastning – Vad är det för värld vi är på väg ner i?

  Skatterna sänks och pensionsåldrar går upp, men det är en annan debatt som jag inte ger mig in i nu.

  Oavsett hur mycket pengar vi betalar i skatt så ställer privatisering (ur mitt perspektiv) till problem i ett samhälle som hade varit lättare att hålla fungerande om alla kuggar och hjul rullade i samma riktning för allmänhetens bästa och inte går sin egen väg för att det kanske finns några hundralappar att plocka upp på vägen dit…

  Vi människor måste lära oss att ta hand om varandra i förstahand och tänka på pengar i efterhand. Annars kastas man snart ut från sjukhusen, även om ens hjärta stannar, bara för att man inte är tillräckligt försäkrad och för att det inte hade varit en bra affär för sjukhuset.
  Människor går först och de människorna har rätt att vara de individerna som de vill vara.

  Vi skulle kunna skriva tills halva västvärlden står i lågor till följd av ekonomiska kriser men det tjänar ingenting till. Vi kan inte förändra vårt samhälle i ett svep, men vi kan ta ett litet steg i rätt riktning och det steget kan absolut inte vara att gå tillbaka till tiden då människor inte tolererade någon som var annorlunda och då föräldrar kunde slå sina barn när de nu hade lusten att göra det. Vi måste sträva framåt och inte vända oss om!

 4. PRO HBTQ says:

  Mot homosexualitet?!? Ursäkta men det blev avskrivet som sjukdom 1979 pga av att folk som va homo ringde in och sjukskrev sig. Vi har idag kommit längre än att det skulle vara en sjukdom – det är NORMALT att vara homosexuell!!! ca 10% av befolkningen är homo/bi/trans det är ca 1 miljon människor i Sverige. Om du anser att du vill främja barnafödandet, jobba för att:
  homosexuella ska få adoptera (även om det är okej o Sverige finns det inget avtal med ngt annat land
  lesbiska ska få betala lika mycket som hetropar för inseminationer
  Att lesbiska ska få bära barn båda två.

  och främst:

  Jobba för ett samhälle definierat av respekt, ödmjukhet, förståelse tolerans och öppenhet(detta tror jag gud tycker låter som en bra idé). Om folk mår bättre – kostar dem mindre, vilket du också var inne på.

  Hoppas du får en dotter eller en son som är lesbisk/bög eller bi, då kommer du nog ändra dig och inse att han eller hon också borde ha samma rättigheter som alla andra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: