Big Brother-deltagaren Hanna Widerstedt har blivit hackad

Bloggerskan Hanna WiderstedtBloggerskan och Big Brother-deltagaren Hanna Widerstedts e-postkonto har blivit hackat, något som medfört att också hennes blogg och Youtubekonto har blivit kapade och raderade. Widerstedt blev uppmärksammad efter att hon publicerat en video där hon förklarar att alla svenska män är odugliga eftersom de är snåla, lata och dåliga i sängen.

I tråden ”Skvaller om Hanna Widerstedt?” på forumet Flashback publicerades klockan 09:56 i morse en länk till ett arkiv som innehåller en pst-fil som går att läsa med hjälp av e-postklienten Outlook. Senare publicerades också ett 182,33 MB stort arkiv med samma innehåll för Windows Live Mail. Enligt uppgift innehåller konversationerna bland annat ett brev till Bonniers där bloggerskan förklarar att hon gärna vill släppa en självbiografi.

Enligt bekräftade källor brukar Widerstedt Tryptizol och Stilnoct, vilket hon också fick utskrivet under sin vistelse i Big Brother. Det är tragiskt när en person som inte är helt stabil lägger ut sig själv och förstör sitt liv på det sätt som Hanna gjort, hon kommer troligen att leva med konsekvenserna i hela sitt liv.

Widerstedts fästman, dokusåpadeltagaren ”Jockiboi”, publicerade under dagen ett inlägg där han gick ut med att bloggen hade blivit hackad och att de nu vill ha hjälp med att återställa bloggen och Youtube-kontot.

3 Responses to Big Brother-deltagaren Hanna Widerstedt har blivit hackad

  1. aldenfalk says:

    hahaha

  2. teutas says:

    hon ska vara glad om de har bara raderat eftersom de kunde göra något värre än det …

  3. Halvbonden says:

    Jag har också tänkt på det där med att hon är väldigt utagerande. Vilken tonåring är egentligen stabil? Och nu har det blivit så socialt acceptabelt att man ska visa varenda liten del av sig själv och sitt liv.

Lämna en kommentar